27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

O kelimeyi Tatlıses'e yediririm!

İbrahim Tatlıses'le Yıldız Tilbe'nin canlı yayında girdikleri polemiğin yankıları sürüyor. Bu kez de işin içine Mustafa Topaloğlu karıştı.

Tatlıses'e en sert tepki küfür skandalında ismi geçtiği iddia edilen merhum Hilmi Topaloğlu'nun ağabeyi Mustafa Topaloğlu'dan geldi.

"Hey Canlı' mikrofonlarına konuşan Mustafa Topaloğlu Tatlıses'in o sözleri düşünmeden sarfettiğini söyledi ve ekledi:

"O kelimeyi bir boşlukta söyledi. Ama içinde olmazsa söylemezdi. Demek ki içinde öyle bir düşünce vardı. İçinde kendini yenememiş egolarının çirkinliği var. Çirkin bir ego var onda. Onun hayatta kimseyi sevdiğini zannetmiyorum. O aşık olduğu bayanlara bile aşık değil. O kendini seviyor. O adamlar Yıldız Tilbe'yi zorla mı tutuyorlardı o şirkette? Anlaşamadılar ayrıldı.

Olabilir onların elinden aldım diyerek sanki canavarların elinden almış gibi. Tatlıses o sözleri inşallah kardeşimi kasdederek söylememiştir. Eğer bu kelimeyi kullanmışsa o kelimeyi ona yalatırım. Eğer onu kasderedek söylemişse, o, bu kelimenin altından nasıl kalkar kamuoyu ve bizler göreceğiz. Benim ailem Türkiye'de bilinen bir ailedir. Araştırırsa kimiz diye o zaman ruhu donar." diye konuştu.

Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Okan Topaloğlu da bu olayın mahkemeye taşınacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 14:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meçhul IP: 88.235.167.xxx Tarih : 4.03.2009 20:14:45

Türkiye de böyle insanlar var oldukça anlayış,saygı,sevgi vs kelimelerinden bahsedebilmek neredeyse mümkün olmayan bir davranıştır!