18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Oğluna eroin parası veriyor!

Eroin bağımlısı olan oğlunun hırsızlık yapmaması için para veren anne, Başbakanlık ve valiliğe başvurduğunu belirterek, “Onun tedaviye gönderilmesini istiyorum” dedi.

Adana’da, 2 yıl önce lisede okurken kız arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girerek uyuşturucunun esiri olan M.C.B.’nin (18) annesi Zeliha B., oğlunun suça karışmaması için eroin parasını kendisinin verdiğini söyledi.

M.C.B.’nin eroin bağımlılığından kurtulmaya karar verdiğini, bu amaçla Adana Valiliği’ne başvurduğunu, Başbakanlığa da internet sitesinden mesaj attığını anlatan Zeliha B., şöyle konuştu:
“Mektup yazdım. Bizzat gittim, ama bir türlü vali beyle görüşemedim. ‘Mektubu masasına bırakırız’ dediler, ama bize sahip çıkmadılar. Oğlumun tedaviye gönderilmesini istiyorum.

Otomobillerini çaldı
“Oğlum 25 gün önce uyuşturucu parası için kendi evimizden hırsızlık yaptı. Nüfusu da üzerinde bulunan üvey babasının arabasını çaldı. Bunun üzerine kocam evden kovdu. Çocuğum sokakta, arkadaşlarında kalıyor. Eşimden gizli olarak onunla görüşüp, krize girmemesi, uyuşturucu parası için hırsızlık yapmaması amacıyla eroin parası veriyorum.”

Başbakan’a da sesini duyurmaya çalıştığını ifade eden anne Zeliha B., internet sitesinden mesaj attıktan sonra Başbakanlığı telefonla aradığını, bir kadınla görüştüğünü, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve yardım istediğini anlatmasına rağmen “Başbakan’la görüştüremeyiz” cevabını alınca yıkıldığını dile getirdi.

‘Dışarıda cezaevi hayatı yaşıyorum’
Vali İlhan Atış’ın uyuşturucu bağımlısı gençlerin tedavisine yardımcı olduğunu öğrendikten sonra vilayete gittiklerini, ancak görüşemediklerini anlatan M.C. B., “Ben de diğer gençler gibi İstanbul’da tedavi olmak istiyorum. Para bulamayınca, evden hırsızlık yapıyorum. Artık bunun esiri oldum. Dışarıda cezaevi hayatı yaşıyorum. Benim yüzümden annemle üvey babamın arası açıldı. Kardeşim bile benimle konuşmuyor” diye konuştu. 

Mehmet Kaymak - DHA - Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 15:51:55
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 15:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?