19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Olcay Aybaba'yı kurtardı

İnönü'de ıslıklarla karşılanan Samet Aybaba, Olcay Şahan'ın golüyle rahatladı. Beşiktaş Medical Park Antalyaspor'u sezonun yıldızıyla geçmeyi başardı: 1-0.

Spor Toto Süper Lig'in kapanış mücadelesinde Beşiktaş Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Siyah-Beyazlılar Olcay'ın tek golüyle geçti.

Kasvetli bir İstanbul havasında oynanan karşılaşma öncesinde Beşiktaş taraftarı Samet Aybaba'ya son hatalarda alınan skorlar nedeniyle tepkiliydi. Böyle bir ortamda başlayan mücadeleye konuk takım hızlı gitdi. İlk 20 dakikanın tartışmasız üstünü olan Medical Park Antalyaspor bulduğu net pozisyonlara rağmen kaleci McGregor'u geçemedi. Ardından Beşiktaş toparlansa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İlk yarının bitimi gibi temposuz başlayan ikinci yarıda Beşiktaş Oğuzhan Özyakup'un oyuna girmesiyle bir anda değişti. Genç oyuncunun muhteşem ara pasında topla buluşan Olcay Şahan, düzgün bir plaseyle Ndjock'u avlamayı başardı: 1-0.

Rüzgarı arkasına alan Beşiktaş ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. Mustafa Pektemek'in altı pas içindeki vuruşunda kaleci Ndjock başarılıydı. Kara Kartal baskıya rağmen ikinci golü bulamayınca mücadele 1-0 sona erdi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 49'a yükselterek üçüncü sıraya kendine yer buldu. Medical Park Antalyaspor ise 40 puanla sekizinci sırada yer alıyor. 

...
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2013 Pazartesi 22:01:58
Güncelleme :15 Nisan 2013 Pazartesi 22:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?