20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Öleceği içine doğdu!

Aydın Nazilli'ye bağlı Işıklar Köyü imamı Yakup Kaplan'ın kızı olan Nazilli Kız Meslek Lisesi öğrencisi Merve Kaplan, dün öğle saatlerinde evlerine gelen arkadaşlarını ağırladı.

Mutfaktan tepsiyle salona dönen Merve, arkadaşlarına meşrubat ikram ettiği sırada bir anda yere yığıldı. Ailesi tarafından hemen hastaneye götürülen genç kız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

Arkadaşlarının gözü önünde yere yığılan ve yaşamını yitiren Merve Kaplan'ın ilk otopsisinde kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için alınan örnekler İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hayatının baharında ölen genç kızın bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, 'Hayata kırgınım' yazdığı öğrenilirken, bir hafta önce annesine söylediği sözler köy halkını gözyaşına boğdu. Merve'nin geçen hafta annesi Şennur Kaplan'ın dizine yatarak, 'Anne ben ölsem ağlar mısın?' dediği, annenin de 'Allah senin acını bana yaşatmasın. Benim ömrümden alsın sana versin' cevabı verdiği öğrenildi. Merve köy mezarlığında toprağa verildi.

Akşam
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2011 Cumartesi 09:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?