1
Haziran
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ölümün böylesi görülmedi!

D-100 karayolunda otomobil içinde sevgilisiyle tartışan genç bayan, araçtan inen erkek arkadaşını yakalamak isterken bir otomobilin altında kaldı. Genç kadın feci şekilde hayatını kaybederken, sürücü ise olaydan 3 saat sonra polise teslim oldu.

Saat 02.00 sıralarında D-100 karayolu Kadıköy Göztepe Köprüsü yakınında Erkek arkadaşı Ö.B.A ile eğlendikten sonra otomobille evine gitmek için yola çıkan A.M. (31), otomobil içinde sevgilisiyle tartışmaya başladı. Kadıköy'de bir güzellik merkezinde çalışan genç bayan, tartışma büyünce otomobili yol kenarında durdurdu. Tartışma yol kenarında da bir süre devam etti.

Sinirlenen Ö.B.A., otomobilden inerek yol üzerindeki üst geçidi kullanıp karşıya geçmek istedi. Bunun üzerine A.M. de erkek arkadaşına yetişebilmek için üst geçit yerine D-100 karayolunu kullandı.

Kestirmeden karşıya geçip sevgilisini durdurmak isteyen A.M.'ye, E.S. (28) adlı sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüjdeki aydınlatma direğinin tepesine kadar fırlayan A.M., yol ortasına düşerek hayatını kaybetti.

Kazanın ardından A.M.'ye çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan ve içinde 4 gencin bulunduğu bir başka otomobil ise çarpan aracı bir süre takip etmek istedi ancak çok hızlı olan araç kayıplara karıştı.

Olay yerine gelerek inceleme yapan polis, çarpan aracı gören kişilerin ifadesine başvurarak çarpan otomobile ulaşmak için çalışma başlattı. Ancak genç bayana çarptıktan sonra kaçan E.S., olaydan 3 saat sonra Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polise teslim oldu.

E.S.'nin poliseverdiği ilk ifadesinde, "Normal yolda seyir halindeyken bir şeye çarptığımı fark ettim ancak ne olduğunu anlamadım. Olaydan bir süre sonra bir arkadaşıma danıştım. O da bana teslim olmamı söyledi" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

Yaşanan olay sonrasında şoka giren Ö.B.A.'nın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenilirken, A.M.'nin cesedi ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 11:37:39
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 11:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?