25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Onlar şimdi ne diyecek!

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, rakibini şampiyonluktan eden Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadri Şener, maç öncesi kendileriyle ilgili şaibe imalarında bulunanlara tepki göstererek, "Trabzonspor ile ilgili 'şaibe' diyenler, yarın ne diyecek bunu merak ediyorum" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şener, şaibe iddialarının takımlarını hırslandırdığını ifade ederek, "Bu koca Trabzonspor, bizi başka yerlerle niye karıştırıyorlar? Bu sonuç ispatı oldu. Herhalde artık, bundan sonra böyle şeyler demezler. Ayrıca şaibe ile ilgili kulüp başkanı ne yapabilir onu bilmiyorum? Gördüğünüz gibi futbolcular kazanmak için oynadı. Sporda her şey var" diye konuştu.

Şener, Fenerbahçe'nin yaşadığı bu olayın kolay bir şey olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kötü tabi. Bu 1996 yılında bizim başımıza da gelmişti. Kolay bir şey değil. Belli yaştakiler çok olgunlukla karşılamaya çalışıyor ama insana çok tesir ediyor. Bugün yarın biraz sakinleşmek lazım. Fenerbahçe, Türk futbolunun en önemli takımlarından birisi. Önünde uzun yıllar var. Bu yarışmalar hep olacak."

Sadri Şener, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursaspor'u kutladı. "Bursaspor'u da kutlamak lazım, tebrik etmek lazım" diyen Şener, "Bursa şehir olarak büyük bir şehir ama inşallah bunu devam ettirler. Önemli olan bizim gibi her sene bu işleri yapabilmek. Böyle bir sene yapıp, sonra Sivasspor gibi düşersen, o olmuyor. Sayılmıyorsun o zaman" değerlendirmesini yaptı.
Başkan Şener, yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vuran kalecileri Onur'u çok beğendiğini de ifade ederken, önümüzdeki salı günü ve sonraki hafta olmak üzere iki transfer yapacaklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası yaşanan olayların ardından güvenlik nedeniyle Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in basın toplantısına katılmadı.

Diğer yandan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ayrılan ilk takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer kendileri için tahsis edilen polis minibüsleri içinde otellerine çıkış yaparken, Trabzonspor otobüsü ise otoparkta kaldı. Fenerbahçe takımı da güvenlik nedeniyle otobüsünü kullanamadı. Sarı-lacivertli takımın bazı oyuncuları yine polis minibüsüyle tesislere hareket etti. Ancak Fenerbahçe takımının tamamının bu minibüse binmedikleri görülürken, bazı oyuncuların kendi araçlarıyla stattan ayrılmayı bekledikleri ifade edildi.

Fenerbahçeli öfkeli bir taraftar, basın toplantı odasına girerek, "Nerede bu antrenörler ?" diye bağırdı.

Basın toplantı odasının kapısını tekmeleyerek açan taraftar, teknik direktör Christoph Daum'un odada olmadığını görünce bu kez tepkisini gazetecilere yöneltti. Basın mensuplarına tepki gösteren ve "Hani tüm takımlar bize yatıyordu ?" diye bağıran taraftarı, güvenlik güçleri gözaltına alıp odadan çıkardı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 01:02:27
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 10:21:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?