18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Onur Air Trabzon seferlerine başladı

’Uç Türkiye Uç’ sloganıyla iç hatlarda en kapsamlı tarifeli sefer programını hazırlayan ilk özel havayolu şirketi olan Onur Air, Trabzon seferlerine başladı.

Bu sabah İstanbul-Trabzon seferini yapan Onur Air uçağını hiçbir yetkilinin karşılamaması dikkat çekerken, bu durum havayolu şirketi yetkililerinin tepkisini çekti.

Onur Air Genel Koordinatörü Şahabettin Bolukçu, Trabzon Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, uçuş fiyatlarının standart olacağını belirterek, "9 Aralık’ta Kayseri’ye, 10 Aralık’ta Diyarbakır’a, 16 Aralık’da Erzurum’a, bugün de 4. bölge olan Trabzon’a uçuşlarımıza başladık. Bundan sonra Samsun, Adana, İzmir ve Antalya ile uçuş sayımızı 8’e çıkaracağız. Trabzon’a haftanın 5 günü 2 sefer yapacağız. Toplam 20 uçaklı filomuz var. İç hatlarda Türk Hava Yolları’na yaklaşık bir programı Nisan’da uygulamaya koymayı planlıyoruz. Şu anda uçaklarımızın beşi iç hatlara çalışıyor. Oldukça büyük bir yoğunluk var. Seyahat edecek yolcularımızın en az 5-6 gün önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca bugün biz buraya Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırm’la gelecektik. Ancak kendisi ’Nöbetçi Bakan’ olması nedeniyle bize eşlik edemedi" dedi.

Trabzon’da kendilerini hiç kimsenin karşılamadığının hatırlatılması üzerine Bolukçu, "Biz gelmeden önce her türlü makamlara ve sivil toplum örgütlerine davetiye gönderdik. Herhalde çok önemli işleri vardı. O yüzden gelmediler. Biz diğer illere gittiğimizde belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, herkes bizi çok iyi bir şekilde karşıladı. İnanıyorum ki ileride aynı durumu burda da yaşayacağız" diye konuştu.

NURİ BEKAR-TRABZON (İHA)
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2003 Çarşamba 15:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?