19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Ormanda seks cinayetine ceza yağdı!

Bursa'da, ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdikleri 51 yaşındaki Türkan Korkmaz'ı 33 yerinden bıçaklayıp, para ve cep telefonlarını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan sanıklar Bünyamin Erim (28), Hasan Elik (28) ile Ramazan Armut'a (29) ceza yağdı. Son kez çıktıkları hakim karşısında birbirlerini suçlayan sanıklar, `Suçu gizlemek için nitelikli olarak adam öldürmek' suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, `Nitelikli yağma' suçundan da 12'şer yıl hapis cezası aldı.

Merkez Osmangazi İlçesi Misi Köyü'nün Çamlık Mevkii'nde geçen yıl 7 Aralık gecesi meydana gelen olayda evli ve 4 çocuk annesi Türkan Korkmaz, boğazı kesildikten sonra 33 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundtu. Olayın ardından soruşturmayı genişleten Bursa polisi, kadınla cinsel ilişkiye girip, cebindeki 180 YTL'yi ve cep telefonlarını aldıktan sonra öldürdüğü öne sürülen Bünyamin Erim, Hasan Elik ile Ramazan Armut'u ayrı ayrı gözaltına aldı.

 

Zanlılardan Hasan Elik ile Ramazan Armut, cinayeti cinsel ilişki sırasında başarısız olan arkadaşları Bünyamin Erim'in, Türkan Korkmaz'ın "Sen ne biçim erkeksin" diyerek çıkışması üzerine işlediğini öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen Erim ise arkadaşlarını suçladı. Mahkemeye çıkartılıp tutuklanan zanlıların soruşturması devam ederken, savcılık, Türkan Korkmaz'ın boğuşma sırasında sanıkların saç veya derilerinin tırnak arasında olabileceği ihtimali üzerine mezarı açtırıp, Korkmaz'ın tırnaklarından numune aldırdı.

YİNE BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR
Haklarında Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ayrı ayrı `Suçu gizlemek için nitelikli olarak adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve `Nitelikli yağma' suçundan ise 15'er yıl ağır hapis cezası istenen sanıkların yargılanması tamamlandı. Son kez çıktıkları hakim karşısında yine birbirlerini suçlayan sanıklar, mahkemece `Nitelikli adam öldürmek' suçundan ayrı ayrı `ağırlaştırılmış müebbet' hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca her bir sanığa `Nitelikli Yağma` suçundan da 12'şer yıl ağır hapis cezası verdi.

DHA - Vatan
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 20:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?