18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ortega eşini fena dövdü

F.Bahçe’nin eski futbolcusu Ariel Ortega, hafta sonunda karısını sokak ortasında fena şekilde dövdü. Çeşitli yerlerinden yaralanan eş Danesa, yıldız futbolcudan şikayetçi oldu.

"TUTUKLAYIN ORTEGA’YI"

Dayak sonucu çeşitli yerlerinden sakatlanan Ortega’nın eşi Danesa başkent Buenos Aires’de polise sığınmak zorunda kaldı. Polise Ortega’nın bir süredir kendisine şiddet uyguladığını açıklayan Danesa, eşi hakkında şikayette bulunarak tutuklanmasını istedi. Arjantin’in başkenti Buenos Aires’in San Isidro Mahkemesi’nin baktığı davada Ortega için yasal işlemler başlatıldı. Arjantinli yıldızın kendisini ifade vermeye çağıran mahkemeye çıkmayacağını açıklaması üzerine mahkemenin 2’nci bir çağrıda bulunması bekleniyor. Ortega’nın bu çağrıya da cevap vermemesi halinde mahkemenin ünlü futbolcu hakkında tutuklama emri çıkartmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yaklaşık 9 yıldır evli olan Ortega ile Danesa’nın 3 çocuğu bulunuyor. Arjantin basını, Ortega’nın uzun süredir eşi Danesa’dan ayrı yaşadığını ve bir başka kadınla birlikte olduğunu yazıyordu.


DHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 20:42:19
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 20:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?