26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Otobüste tacize tutuklama

Otobüste tacize tutuklama
Tekirdağ'da bir halk otobüsünde taciz: İlköğretim 7'inci sınıfta okuyan 12 yaşındaki İ.A.'ya elle tacizde bulunduğu öne sürülen işsiz 3 çocuk babası 45 yaşındaki Ş.O., tutuklandı.

 

Taciz, salı günü Tekirdağ Belediyesi'ne bağlı halk otobüsünde meydana geldi. Okuldan çıkarak evine gitmek isteyen ilköğretim 7'inci sınıf öğrencisi İ.A., halk otobüsüne bindi. Ayakta yolculuk yapan İ.A. iddiaya göre arkasında bulunan bir kişinin elle tacizine uğradı.

İ.A. “İmdat polis yok mu, sapık var” diye bağırınca tacizci, hızla otobüsün arkasına doğru ilerleyip arka kapıdan kaçmak istedi. Ancak otobüste bulunan bir sivil polisten kurtulamadı. Tacizci Ş.O. gözaltına alınırken, şikayetçi olan küçük kız çocuk büro amirliğine götürüldü.

Ş.O. kimseyi taciz etmediğini ve kendisine iftira atıldığını söyledi. Uzun süredir işsiz olduğu belirtilen Ş.O.'nun akrabalarının yanında kaldığı da anlaşıldı. Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.O., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece küçük yaşta çocuğa cinsel istismarı iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
 

Akşam
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 07:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sami ÇETİNKAYA IP: 78.183.203.xxx Tarih : 20.02.2009 09:57:38

İnşallah yanlış anlaşıma olmuştur eli yanlışlıkla, kazaile çocuğa değmiştir. çocuk abarmıştır. Gerçekten taczi varsa çok ayıp olmuş. İyiki tacizci hapishaneye girmiş, hapishane bir kurtuluştur. Hapishaneye girmeseydi; akrabalarının ailesinin yüzüne nasıl bakacaktı o zaman daha kötü olurdu.