24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Otogar'da cinayet

Muğla Şehirlerarası Otogar'da onlarca insanın gözü önünde bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili olarak iki kişi gözlem altına alınırken, emniyet güçleri soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.
Dün Muğla Adliye'si Asliye Hukuk Mahkemesi'nde Saydinaz Uysal ile 26 yıllık eşi Mehmet Uysal'ın, şiddetli geçimsizlik üzerine boşanma davaları görüldü. Duruşmada eşinden boşanmak isteyen Saydinaz Uysal, İzeddin Bozan(23) ile Mehmet Kaderci(42) adlı iki Diyarbakır'lı korumasıyla duruşmaya geldi. Duruşma sonunda Mehmet Uysal, " Karımın yanında ne yapıyorsunuz siz Şerefsizler " diyerek Mehmet Kaderci ile İzeddin Bozan'a küfürler yağdırdı. Duruşma sonunda Saydinaz Uysal'ın yanında bulunan İzeddin Bozan ile Mehmet Kaderci, şehirlerarası otogar'da Mehmet Uysal'ı sıkıştırdılar. Mehmet Uysal, Mehmet Kaderci'nin elinde bıçağı görünce şaşırdı. Mehmet Kaderci'nin elini tutan Mehmet Uysal'a bu kez İzeddin Bozan " Rambo bıçağı" tabir edilen bıçakla saldırdı. Bacağından ve kasığından üç bıçak darbesi alan Mehmet Uysal kanlar içerisinde yere yığıldı. Ambulansla Muğla SSK Hastanesine kaldırılan Mehmet Uysal, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrasında saldırganlardan İzeddin Bozan olay yerinden kaçarken, diğer saldırgan Mehmet Kaderci güvenlik güçlerince kıskıvrak yakalandı. İzeddin Bozan'ı ise kaldığı otel odasında kanlı ayakkabaları ele verdi.
Olayın görgü tanıkları ise bıçaklama olayını İzeddin Bozan'ın yaptığını, diğer sanık Mehmet Kaderci'nin ise bıçakla vuramadığını söylediler.
İlker CÖMERT
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2003 Salı 00:00:29
Güncelleme :29 Kasım 2003 Cumartesi 14:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?