19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Otomobil 9 kişiye mezar oldu

Batman’ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki 9 kişi öldü

Kozluk ilçesinde yakınlarının kınasından dönenleri taşıyan Çembeli Çetiz'in kullandığı 72 AN 472 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi eski yol girişinde 30 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı.

Kazada H. Cembeli (67), Tuba (13), Nurcan (34), Asiye (7), Firdevs (4), Süreyya (6), Mustafa (34) Çetiz ile İlknur (4) ve Muhammet (3) Aslangiray yaşamını yitirdi. Leyla Aslangiray (28) ise ağır yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Leyla Aslangiray'ın tedavisi sürüyor.

Bekirhan belde sakinleri kazanın meydana geldiği yolun kullanılmadığı o yüzden kazadan saatler sonra kazadan haberdar olduklarını söyledi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Batman'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesinde kınadan dönerken uçuruma yuvarlanan otomobilde yaşamını yitiren 9 kişi toprağa verildi.Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Kozluk Devlet Hastanesi'nde otopsileri yapılan cenazeler ambulanslarla Batman İkiz tepe köyü mezarlığına getirildi.

Kazada yaşamını yitiren H. Cembeli, Tuba, Nurcan, Asiye, Firdevs, Süreyya, Mustafa Çetiz ile İlknur ve Muhammet Aslangiray yan yana kazılan 9 mezara gözyaşları arasında defnedildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2013 Perşembe 09:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?