24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Otomobil bomba gibi patladı!

Antalya'nın Alanya ilçesindeki Kleopatra Plajı'nda bulunan Akya Otel önünde meydana gelen trafik kazasındaki patlamada, 3 kişi yaralandı.

Saray Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yol kenarında park halindeki bir aracın LPG tüpünde patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir otelin havuzunda bulunan Danimarka uyruklu kadın turistler Sabrina Woogenes (22) ve Natasha Reimersa (20) ile o sırada yoldan geçmekte olan Hüseyin Çoban (23) isimli genç yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulanslarla Alanya Özel Can Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüseyin Çoban'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olay yerinde polis tarafından geniş çaplı güvenlik tedbirleri alınırken, patlamanın olduğu bölgeye gelen Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, "Park halindeki bir aracın LPG tüpünde patlama meydana geldi. Olayda 2'si Danimarkalı 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturmamız sürüyor" dedi.
Can Hastanesi Başhekimi Mehmet Yıldız ise, yaralılara gereken müdahalenin yapıldığını, yaralılardan Hüseyin Çoban'ın, vücuduna isabet eden çok sayıda cisim nedeniyle ağır yaralı ve hayati tehlikesi sürdüğünü açıkladı. Yıldız, "Danimarkalı yaralıların ise hayati tehlikeleri yok ancak müşahede altında tutulmaları zorunlu" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2010 Pazartesi 20:31:23
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 10:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?