18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Özbek: Birinci hedef HSYK

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Anayasa değişikliği çalışmalarına ilişkin olarak, ''Birinci hedefin HSYK olduğu da görüldü, o da belli. Sanıyorum bundan sonra belki bizim de bazı şeyleri ifade etme imkanımız olacaktır'' dedi.

Özbek, HSYK'ya gelişinde gazetecilerin çalışmaları sürdürülen Anayasa değişikliği paketine ilişkin sorularını yanıtladı.

Paket netleştikten sonra üzerlerine düşenleri ifade edeceklerini belirten Özbek, şimdilik bir şey söylemesinin mümkün olmadığını ifade etti.

Paketle ilgili bazı ayrıntıların kamuoyuna yansıdığının anımsatılması üzerine Özbek, ''Biraz daha netleşsin. Öyle sanıyorum ki sis bulutları dağılıyor. Daha netleşmeye başladı, daha da netleşecek. Birinci hedefin HSYK olduğu da görüldü, o da belli. Sanıyorum bundan sonra belki bizim de bazı şeyleri ifade etme imkanımız olacaktır'' dedi.

 

AA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 10:19:24
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 10:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şükrü BAŞ IP: 78.186.10.xxx Tarih : 18.03.2010 12:21:17

Her kurum, kendi itibarını yaparda yıkarda. Yavuz Sultan Selim ne demişti! Yatma tilki gölgesinde, ko yesin aslan seni. Kendi kimliğinde kalıp öylece dik dursaydınız, şimdi sızlanmazdınız. Kendim ettim, kendim buldum, gül gibi sararıp soldum, eyvah! demek şimdi fayda etmez. Sille- hak inecek. Kimin hisesine ne düşerse artık. Borazan gibi her gün demeç vermek ne iştir. Siz siyasetçimisiniz? Meraklı olan soyunur meydan iner. Vatandaş nazarında saygınlığınz bitmiştir.