20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Özdemir Çakır'a ateş püskürdü

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, dev derbinin ardından yaptığı açıklamada, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı yerden yere vurdu!

Çakır'ın maçı yönetemediğini söyleyen Özdemir, "Bu tip hakemlerin Türk Futbol tarihinden silinmesi lazım" dedi!

Özdemir, "Türkiye’nin bütün gözü bu maçta. Maçın tamamını gözlediğiniz zaman bu hakem bu maçı katletmiştir. Tamamen insanları sinir etmiştir. Lugano’nun ilk sarı kartı yanlış. Gökhan’ın pozisyonunda toplayıcı topu Gökhan’a atıyor. Lincoln Volkan’a küfür ediyor, tamam Volkan’ın hareketi doğru değil. Geçen yıl kupadan nasıl elendiğimizi herkesbiliyor. Geçen yıl Selçuk Dereli bizi katletmişti. Bu tip hakemlerin Türk Futbol tarihinden silinmesi lazım Bu hakemlerle Türk futbolu bir yere varamaz. Bugün hiç kimse zevk almadı maçtan. Son dakikalar sinir küpü olduk. Gerçekten elendiğimize değil, bu olanlara üzüldük" dedi.

''Saçma sapan bir maç''

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, derbinin ardından yaptığı açıklamada, uzun süre unutulmayacak bir maç olduğunu söylerken, Fenerbahçe karşısındaki şanssızlıklarını kırmasıyla ilgili olarak çarpıcı bir yorumda bulundu!

Polat, "Bu maç uzun zaman unutulmayacak bir maç oldu. İki taraf için de gereksiz kartlar çıktı. Bizim açımızdan Fenerbahçe karşısındaki şanssızlık zincirini ancak böyle saçma sapan bir maçla kırabilirdik. Bu galibiyeti Özhan Canydın’a hediye ediyoruz. İki sezon önce 4-0 yenildiğimiz maçta Fenerbahçe yönetimi yere göğe sığdıramamıştı Cüneyt Çakır’ı. 4 kırmızı bu maçta çıktı. Bence bu kadar kartın çıkmasını gerektirecek bir durum yoktu" dedi.

Hakem maçı çığrından çıkardı


Maçın ardından konuşan Gökhan Gönül, hakemi sert bir dille suçladı.

Fenerbahçe'nin golünü attıktan sonra ikinci sarı kartını gören ve takımını 9 kişi bırakan Gökhan Gönül de maç sonunda hakem Cüneyt Çakır'a yüklendi. Hakemin maçı çığrından çıkardığını belirtenGökhan, "Sabri'ye maç boyunca kart göstermedi" dedi.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları: "Futbolun güzelliği ayakta kalmak, dişediş mücadele etmek. Ama bu akşam hakem bu maçı katletti. Gereksiz birçok kart gösterdi. Lugano'nun ilk kartı kart değil. Bizden 9 kişi kart gördü, onlardan sadece 3 kişi. Sabri maç boyunca yırtındı, kart görmedi. Taraftar bizi hep destekledi. Benim atılmama rağmen bana da destek oldular. Pek iyi bir oyun ortaya koyamadık ama bize sonuna kadar desteklediler. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu dakikadan sonra Galatasaray'a başarılar diliyorum. Bundan sonra umarım iyi maçlar olur, taraftarlar iyi maç izlesin."

 

vatan,LigTv
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 23:02:11
Güncelleme :28 Şubat 2008 Perşembe 12:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren IP: 78.176.223.xxx Tarih : 28.02.2008 09:45:22

ben olsam amatör macları bile vermem bu hakeme