29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Parasını getirene inceleme yok

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, yurtdışındaki mevduatları Türkiye'ye getirmek için bir tasarı hazırladıklarını ve çok kısa süre içerisinde yasalaşacağını söyledi.

Türkiye'nin krize karşı aldığı önlemler ilgili bilgi veren Unakıtan, yurtdışındaki vatandaşların mevduatlarını Türkiye'ye çekmek için bir kanun çıkardıklarını söyledi.

Unakıtan, "Yurtdışında parası olanlar belirli bir zaman içerisinde getirdikleri takdirde, ister şirketlerine ister bankaya koysunlar, sisteme sokmak şartıyla, hiç bir soru sormayacağız, inceleme yapmayacağız. Türkiye dışında kazançları olan herkes getirsin. Vergi yok, geriye dönük birşey yok. Paramıza sahip çıkacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 14:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kotak IP: 92.228.0.xxx Tarih : 15.10.2008 16:10:00

ILk önce yesil sermaye soygunu bir unutulsunda milleti öyle carpmaya baslayin biraz ara verin be insafsizlar,önceden arkalarindan destek cikarak din kisvesi altinda milleti soydurdunuz suclu islam ve müslümanlar oldu simdide devlet kisvesi altinda milleti soyup suclu devleti yapacaksiniz insaf be yahu.size bir teklif yesil sermayedeki hesaplarin yarisi devlete olsun yarisini magdurlara dagitin tabiki yapamazsiniz