19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Park halindeki yolcu otobüsünü çaldılar

Van'da, bir akaryakıt istasyonunda gece bekletildiği belirtilen yolcu otobüsünün çalındığı iddia edildi. Alınan bilgilere göre, dün öğlen saatlerinde Ercan Yavuz isimli şahıs, Muşyolu Otobüs Firması'na kayıtlı 34 FB 2221 plakalı yolcu otobüsüyle İstanbul'dan Van'a getirdiği yolcularını şehirlerarası otobüs terminaline indirdikten sonra, aracı İskele Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna götürdü. 

Yavuz burada, otobüsün bakımını yaptıktan sonra park ederek ayrıldı. Sabah saat 09.00'da Bursa'ya yolcu götürmek için otobüsünü almaya geldiğinden yerinde olmadığını gören Yavuz, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde, kısa süre sonra otobüsün İl Emniyet Müdürlüğü'nün yakınlarında bulunan Atatürk Şehir Stadyumu'nun önünde kapıları kilitli bir vaziyette park edildiği tespit edildi. 

Kim ve kimler tarafından getirildiği belirlenemeyen otobüs, olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından özel cihazlarla bölgedeki tüm GSM operatörlerini şebekeleri kesildikten sonra arandı. Yapılan aramada herhangi bir patlayıcı maddesine rastlamayan polis ekipleri, otobüste bulunan eşyaların da çalınmadığını kaydetti. Otobüs, sürücüsü Yavuz'a teslim ederken, olayla ilgili soruşturma başlattığı ifade edildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 14:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?