18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

PKK halı tezgahlarını yaktı!

Yıllardır kadın, erkek, çocuk, yaşlı, asker demeden hain pusular kuran, yollara mayın döşeyen, otobüslere bomba atan terör örgütü PKK, gerçek yüzünü bir kez daha Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gösterdi. PKK bu kez vatandaşların ekmek kapısı olan, genç kızların çalışıp çeyiz yaptığı halı tezgahlarını yaktı.

Bir grup teröristtin, Lice ilçesine bağlı Yapraklı köyündeki 15 adet halı tezgahını yaktığı bildirildi.

Diyarbakır Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, bir grup teröristtin, dün gece 23.00 sıralarında Yaprak köyündeki eski okul binasında 7 yıldır köydeki vatandaşlara hizmet vermekte olan halı dokuma kursunda bulunan 15 adet halı tezgahını yaktığı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlara meslek edindiren ve para kazanmasına imkan sağlayan halı tezgahlarının yakılmasının terör örgütünün gerçek yüzünü ve niyetini gösterdiği kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 23:43:16
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 00:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Güvercin IP: 93.198.182.xxx Tarih : 7.07.2010 04:11:52

RABBIM,den dilerim iki cihandada IFLAH olmazlar.Ismini dile getirmem bile yazik günah cünüplüktür.Bende Mümin MÜSLÜMAN elhamdülillah.ve HZ.Muhammed(S:A:S) HZ.ALI (R.A) mezhebi ve Horasan Türk Aevilerinden  .Malazgirt-PÜLÖMÜR aslim.Topragimdan gurur duyuyorum.Demek istemem buki PKK telef olur insallah.Amaclarina YÜCE ALLAH ulastirmayacak. ahmak kafalari otuz senedir anlamadi.AC ve ACIKTA KALSINLAR SIGINACAK KAPILARI EBEDI OLMASIN INSALLAH.Bu Memleket onlarada yeterdi bizede.Yeter analarin ciger parelerin Acilari....HZ,MEHDI zamani geldi.ALLAH.HIN izniyle EHLIBEHYTIN Mubaarek torunlari  yakinda onlarin hakkindan sühpesiz gelecektir.Onlarin yüzünden Milletimiz binbir Perisan MUNZUR eteklerinde. KIMSENIN AHI KIMSEDE  KALMAZ.Aynen Sivastaki CANI katiller gibi (.BIZ BIR ÖLÜRÜZ BIN  DIRILIRIZ.. SÜPHELERI OLMASIN ..) SAYGI VE HÜRMETLER