20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

PKK’lılar sapkın ilişkide

Emniyet Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi www.egm.gov.tr adresinde terör örgütlerinin iç yüzlerine anlatan bir bölümde yer alıyor.

’Terör Örgütlerinin İç Yüzü’ başlıklı yazıda, Türkiye’de halen faaliyetlerine devam eden başlıca 12 terör örgütünün bulunduğu belirtiliyor. Yazıda, ’PKK içerisindeki kadın militanların erkeklerin zevk aracı’ olduğu, erkek militanların da homoseksüel ilişkilere girdikleri ileri sürülüyor. Yazıda şu ifadelere yer veriliyor: "Örgütte kısa bir süre de olsa kalan genç kızlar istemedikleri ilişkilere zorlanıp, direnenler ise ajan, provokatör ve işbirlikçi iddiasıyla öldürülüyor. Kimi zaman günlerce bir lokma ekmekten yoksun kalan militanlar katır, eşek, kaplumbağa, kurbağa gibi hayvanların etiyle beslenmeye çalışıyor."

Dini terör örgütlerinden Hizbullah’ın ise örgüte kaynak sağlamak amacıyla ibadet mekanı olan camilerden halı ve kilim çaldıkları kaydedilirken, "Hizbullah liderleri zekat adı altında toplanan haraçlarla İstanbul’un lüks semtlerinin birinde 120 bin dolara alınan villada oturmuştur" deniliyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 05:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?