23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

PKK'nın kaçırdığı Başkanın izi bulundu

Bingöl'ün Yayladere İlçesi'nde önceki gün teröristler tarafından kaçırılan AK Parti'li Belediye Başkanı Haşim Akyürek'in, Tunceli Pülümür İlçe kırsalı istikametine götürüldüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Haşim Akyürek'in kaçırılmasının ardından bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran güvenlik kuvvetleri, yaptıkları inceleme ve araştırma sonrasında teröristlerin başkan ile birlikte Yayladere İlçesi kırsalından Tunceli Pülümür İlçesi kırsalı istikametine gittiklerini belirledi. Bir süre önce izine giderken teröristler tarafından kaçırılan Jandarma Er Coşkun Kırandi'nin de Tunceli Pülümür İlçesi kırsalında olduğunun tahmin edildiği belirtildi.

Öte yandan, Yayladere Belediye Başkanı Haşim Akyürek'in kaçırılmasının ardından bekleyiş devam ediyor. Akyürek ailesi, belediye personeli ve ilçe halkı, kalp yetmezliği olan Başkan Akyürek'in bir an evvel serbest bırakılmasını bekliyor.





İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 14:04:25
Güncelleme :29 Temmuz 2005 Cuma 14:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 80.143.48.xxx Tarih : 31.07.2005 21:33:32
evet yazmak istiyoruz keske böyle haberleri duymasaydik ama malesef her gün biri birinden daha kötü haberleri duyuyoruz bence baskanin kacirilmasi fazla sasmiyalim türkiye bu kafayla hic bir yere varamaz türkiyenin tarihinde insanin ezmesinden baska birsey görmedik ordu ne kadar operasyon yaparsa o kadar can gider 30 yil bitirmedi bundan sonra hic bitiremez siz gazteci olarak ellinizi vicdaniniza koyun,dogru haberler olursa bu kadar türkiyede kan dökmez cünkü zavvali halk birsey bilmiyor,iste medyaya göre gidiyor.peki bir halki nasil terürüst edebilirsiniz,kim kabul eder bunu bir baskan degil binlerce baskan kacirilsa bile bence normaldir,ki bu gune kadar kacirilan her insan serbes birakilmistir,ama bunu tek tarafli dusundügümüzde binlerce kürd halki kacirilarak kaybedilmistir.