30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Polat'ın Emre Belözoğlu ısrarı

G.Saray Başkanı Adnan Polat, Newcastle’da forma giyen Emre Belözoğlu’nu arayıp “Kadroda olmanı istiyoruz” diye teklif yaptı


G.SARAY Başkanı Adnan Polat’ın Emre Belözoğlu ısrarı devam ediyor. Polat, sarı-kırmızılı takımın eski yıldızını yeniden Cimbom’a getirmek için el altından çalışmalara başladığı öğrenildi.

Adnan Polat’ın, başkan seçildikten sonra da milli yıldız Emre Belözoğlu ile bir telefon görüşmesi yaparak “Newcastle’da iyi bir sezon geçirmedin. Ancak sana kapımız her zaman açık. Büyük hedeflerimiz var. Seni gelecek sezon kadromuzda görmek istiyoruz” şeklinde teklifte bulundu. Emre’nin de “Başkanım önümüzde Euro 2008 finalleri var. Şu an için kesin bir şey söyleyemem. Finaller sonrası yeniden konuşalım” dediği öğrenildi.

Bu arada sarı-kırmızılı yönetimin, teknik direktör arayışları da sürüyor. Avrupa’da bulunan Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın, Zaccheroni’ye teklif götürdükleri ancak olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi. Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, UEFA Kupası’ndan elenen Getafe’nin hocası Michael Laudrup’a yeniden teklif götürmeye hazırlanıyor.

Vatan
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 07:35:36
Güncelleme :12 Nisan 2008 Cumartesi 07:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?