19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Polis lojmanlarına saldırdılar!

Hakkari'de göstericiler bu defa polis lojmanlarını hedef aldı. Atılan taşlardan dolayı bazı lojmanların camları kırıldı.

Saat 20.00 sıralarında Konak Caddesi üzerinde bulunan polis nöbet kulübesi ve polis lojmanları göstericiler tarafından taşlandı. Olayda yaralanan kimse olmazken lojman ve polis nöbet kulübesinin camları kırıldı. Göstericiler karanlıktan yararlanıp kaçarken, lojmanlar çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 Adliye lojmanlarına da saldırdılar

 Hakkari'de polis lojmanlarını hedef alarak taşlı saldırıda bulundukları bildirilen göstericilerin hakim ve savcıların yer aldığı adliye lojmanlarına da saldırdıkları öğrenildi. Her iki saldırı olayında da can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Saat 20.00 sıralarında Konak Caddesi üzerinde bulunan polis nöbet kulübesi ve polis lojmanları göstericiler tarafından taşlandı. Olayda yaralanan kimse olmazken lojman ve polis nöbet kulübesinin camları kırıldı. Göstericiler daha sonra hakim ve savcıların yer aldığı adliye lojmanlarına da taşlı saldırıda bulundu. Göstericiler karanlıktan yararlanıp kaçarken, lojmanlar çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 22:18:49
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 22:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?