26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Polis panzeri çocuk ezdi

Polis panzeri devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Van'da, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ne ait panzer, sürücüsünün aniden önüne çıkan çocuklara çarpmamak için manevra yapmasıyla kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, panzerin çarptığı 1 çocuk öldü, 2 polis memuru yaralandı.

Bugün kepenk kapatma eyleminin yapıldığı Başkele İlçesi'ndeki görevden dönen Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube ekiplerini taşıyan panzerin önüne, Van'ın girişindeki Kurubaş Köyü yakınlarında, aniden 2 çocuk çıktı. Panzer sürücüsü, farkettiği çocuklara çarpmamak ani manevra yapınca 7 yaşındaki Maziye Aslan'a çaptıktan sonra devrildi. Devrilme sonucu panzerde bulunan özel hareket polisi A.U. ve M.A. yaralandı.

Yaralı polisler, ambulansa Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı polislerin sağlık durumununu iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 19:22:44
Güncelleme :26 Nisan 2009 Pazar 19:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Yılmaz IP: 78.163.61.xxx Tarih : 26.04.2009 22:27:07

Bu hiçkimsenin istemedigi bir trafik kazasıdır haber veriliş şekli sanki kasıtlı polis gitmiş te evinin önünde oynayan çocugu ezmiş gibi verilmiş trafik kazası bu olay iki polisimiz yaralanmış bir kücük çocuk vefat etmiştir yazık ailesine başsağlığı diliyorum yaralı polislerimize de geçmiş olsun diyorum.