23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Prens Charles, Camilla’yla neden evleniyor?

Independet on Sunday gazetesinde, öne çıkan konuların başında İngiliz tahtının varisi Prens Charles’in yıllardır birlikte olduğu Camilla Parker Bowles’la evlenme kararına ilişkin açıklamasının yankıları yer alıyor.

Independent on Sunday gazetesi, Prens Charles’ı evlilik kararına yönelten nedenleri irdeliyor. Bu nedenlerin başında Prens Harry’nin ’’giderek artan haşarı tavırları’’ yer alıyor.

Gazeteye bilgi veren, çifte yakın kaynaklara göre, Prens Charles, kendi düzensiz ilişkisi bu kadar tartışmalara yol açarken, oğlunu hizaya getirmesinin mümkün olmadığına inanıyor.

Saraya yakın kaynaklara göre ise, monarşinin zarar görmesinden endişe eden Kraliçe de, Charles’ın bu kararı almasında etkili oldu. Prens Charles’in bir arkadaşı gazeteye, ’’Kendileri kontrol altında olana kadar Harry’yı kontrol altında tutmalarının pek mümkün olmadığını anlamaya başladılar’’ diyor.

Camilla Parker Bowles ayrıca, kamuoyu yoklamalarında kendisine karşı ciddi bir reaksiyon olmasına karşın televizyon röportajları vermeyi reddediyor. Bir arkadaşına göre, bunun nedeni, Camilla Parker Bowles’un bu noktaya gelmesini ’’sessiz kalmasına borçlu olduğunu düşünmesi’’.

Aynı araştırmalara göre, kamuoyu Prenses Diana’nın boşanmasından hala Camilla Parker Bowles’i sorumlu tutuyor.

Bu arada aynı haberde açıklamalarına yer verilen Hıristiyanlığın muhafazakar kanadından evangelistler, hem Prens Charles hem de Camilla Parker’dan özür talep ediyor.

Evangelistlere göre, Prens Charles ve Camilla Parker Bowles geçmişteki ’’sadakatsizlikleri’’ nedeniyle kamuoyu önünde özür dilemeli.

BBC TÜRKÇE
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 00:51:29
Güncelleme :14 Şubat 2005 Pazartesi 00:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?