18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Prenses Diana'nın 3 gizli aşkı daha varmış

Prenses Diana'nın 3 kişiyle daha gizlice flört ettiği ilk kez kamuoyuna duyuruldu.
The People adlı derginin haberine göre, bunlardan biri yakışıklı aktör Terence Stamp. Dergi, Andrew Morton'un, Haziran ayında piyasaya çıkacak "Diana İn Search Of Love" adlı kitabında Diana'nın Prens Charles'la 1992 yılında ilişkiyi koparmasından 1997 yılında Paris'te araba kazasında ölümüne kadar yaşantısından kesitlere yer verildiğini belirtti.
Habere göre, Diana'nın ikinci sevgilisi İngiltere ve Amerika'da çevirdiği filmlerle şöhreti yakalamış, ev kadınlarının gönlünde taht kurmuş, 50'li yaşlarda ancak ilişkisi kısa sürmüş bir aktör.
Üçüncü sevgilisi ise Diana'nın daha çok baba gözüyle baktığı, aşk mektupları yazmayı ihmal etmediği, nasihatlarına muhtaç olduğu bir işadamı.
Güvenilir bir kaynak, "Morton'un isimleri şapkadan çıkarırcasına seçtiğini sanabilirsiniz ama hepsi de binlerce dokümana, yüzlerce insanla yapılmış mülakata dayalı" yorumunda bulundu.
Morton'un, kitabında Diana'nın tarihi önem taşıyan el yazısı mektuplarına da yer verildiği belirtiliyor.
Diana'nın ailesi de Morton'un kitabına karşı "Diana" isimli, geliri yardım kuruluşlarına bağışlanacak bir biyografik eser yayımlatmayı düşünüyor.
Kaynaklar, Morton'un şimdiden milyoner olduğunu belirtiyorlar.
LONDRA - İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2004 Pazartesi 22:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?