18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Programa çıkan annesine kurşun yağdırdı

Elazığ’da 14 yaşındaki bir çocuk, televizyonda yayınlanan kadın programlarından birinde ailesiyle ilgili sorunlarını anlatan annesine kurşun yağdırdı. Yaralanan annenin durumu ağır. Çocuk ise gözaltına alındı.

Kadınların sorunlarını anlattıkları ’Kadının Sesi’ adlı programa katılan Elazığlı Birgül Işık, kuma getiren eşinden dayak yediğini iddia edip yardım istedi.

İki gün önce katıldığı programdan sonra İstanbul’da kalacak yeri olmadığı için Elazığ’a dönmek zorunda kalan kadın karşısında oğlunu buldu.

14 yaşındaki oğlunun kendisini karşılamaya geldiğini düşünen anne ona yaklaştı. Bu sırada annesine "neden televizyona çıktın" diyen oğlu belindeki tabancayı çıkardı. Ve annesine ateş etti.

40 yasındaki kadın ağır yaralandı. Kaçmaya çalışan çocuk ise Jandarma tarafından yakalandı. Yaralanan anne Fırat Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan kadının durumu ağır.

Çocuğun sorgusundan...

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne teslim edilen çocuk sorgusunda babasının kendisine "Annen televizyona çıkıp bizi rezil etti" dediği öğrenildi.

Bunun üzerine baba Mehmet Işık da gözaltına alındı. Bu olayla ilgili soruşturma sürerken, geçtiğimiz ay İzmir’de berdel evliliği yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan iki ailenin sorunlarının aynı programda tartışılması kavgaya yol açmış ve biri polis üç kişi ölmüştü.

Polis memuru Mustafa Yavuz, Yusuf Özbek ve Mehtap Özbek’i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kemal Alp hakkında 65 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
CNN Türk
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 20:54:53
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 20:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?