18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Putin'in gözü neden morardı?

Kaplanlarla güreşen, judoda rakiplerinin sırtını yere getiren Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in Ukrayna ziyareti, görüşülen konularla değil Putin’in yüzündeki ağır makyaj ve gözlerindeki morluklarla gündeme oturdu.

Hatta gazeteciler bu morlukların judo yaparken mi, yoksa estetik ameliyat ya da dişini çektirmesi sonucunda mı oluştuğu konusunda kafa patlattı.

Putin’in yüzündeki ağır fondoten ‘savaş boyası’na benzetilirken Rusya’nın iş gazetesi Kommersant’ın Kremlin muhabiri Andrei Kolesnikov, konuyla ilgili haberinde, “Ukraynalı, Rus ve Batılı gazeteciler sadece tek bir konuyu konuşuyordu: Rusya Başbakanı’nın gözü nasıl morardı” ifadelerini kullandı. Kolesnikov, morlukların makyajla kapatılmaya çalışıldığı halde herkes tarafından görülebildiğine de dikkat çekti.

Kötü ışıklandırma açıklaması

Ukrayna’nın televizyon kanallarından TCH’ye göre Putin ile ilgili dikkat çeken bir başka konu da keyifsiz görünmesi oldu. Kanalın haberinde, sol yanağında büyük bir morluk ve yüzünde gözle görülür bir şişlik olduğu da belirtildi.

Ayrıca Putin’in Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile birlikte iki ülke arasındaki görüşmeleri bir basın toplantısında değerlendirmesi bekleniyordu.

Ancak basın toplantısı kısa kesildi ve sonrasında programda olan akşam yemeği de iptal edildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Putin’in sözcüsü Dimitri Peskov, Putin’in yüzündeki izlere yoğun uçuş programından kaynaklanan yorgunluğun ve toplantı odasındaki kötü ışıklandırmanın neden olduğunu söylemekle yetindi.

 

 

 

...
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2010 Cuma 14:04:13
Güncelleme :29 Ekim 2010 Cuma 14:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?