26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Quaresma'ya müthiş karşılama

QUARESMA İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız transferi Ricardo Quaresma İstanbul'a geldi. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı havalimanında Quaresma'yı karşıladı.

Beşiktaş'ın sezona damgasını vuran transferi ünlü Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi. Quaresma'yı taşıyan özel uçak yaklaşık 1 saatlik bir gecikmeyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne indi. Saatlerden öncesinden havalimanına akın eden binlerce Siyah-beyazlı taraftar ise Quaresma'nın geliş haberiyle birlikte büyük bir coşku yaşadı. Zaman zaman izdihamın yaşandığı karşılamada kalabalık basın ordusu da görevini yapmakta güçlük çekti. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle Portekizli yıldız aracına uzun bir süre binemezken, taraftarlar havalimanını tezahüratlarıyla inlettiler. Quaresma zor da olsa kendisini bekleyen araca binerek konaylayacağı Swiss Otel'e geçti.

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Cumartesi günü (yarın) saat 18.30'da BJK İnönü Stadı'nda görkemli bir imza töreni planlandı. Quaresma yarın yaklaşık 30 bin taraftarın katılması beklenen bir törenle resmi sözleşmeye imza atacak.

QUARESMA İSTANBUL'DA
QUARESMA İSTANBUL'DA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 16:59:00
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 17:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?