26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Rambo'dan müthiş iddia!

Fenerbahçe'de, yönetim kurulu üyelerinin yer almadığı bayramlaşma törenine Rambo lakaplı Okan Güler'in eylemi damgasını vurdu.

Fenerbahçe Kulübü'nde bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Kayserispor deplasmanı için şehir dışında olan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler katılmazken bayramlaşma töreninde ev sahipliği görevini, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay üstlendi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve kulüp üyelerinin, amatör branşlarda mücadele eden sporcularla bayramlaştığı törende, Yüksel Günay tüm şubeler ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada bayramlaşa töreninde Yönetim Kurulu'ndan hiç kimsenin yer almaması dikkat çekti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Günay, "Ramazan Bayramı'nın ilk önce ulusumuza daha sonra tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe camiası olarak herkesin bayramını kutluyoruz. İnşallah bu bayram günü iyi neticeler alırız. Basketbol Milli Takımımızı finalde görmeyi umut ediyoruz" dedi.

Bu arada, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma töreni yapılırken dışarıda da Fenerbahçe'nin 'Rambo' lakaplı amigosu Okan Güler'in Aziz Yıldırım'ı protestosu vardı. Rambo başkan Yıldırım'ın Galatasaray Kulübü başkanı Adnan Polat ile uyuşturucu ticareti yaptığını iddia ederek, "Aziz Yıldırım bana para verip Ali Sami Yen Stadı'na bayrak diktirdi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 16:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?