18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Referandum saldırısı: 4 yaralı!

CHP’nin İstanbul Kağıthane’deki referandum standına gece saat 23.00’te gerçekleştirilen saldırıda 4 kişi yaralandı. İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan Kadın Kolları Başkanı Figen Beyaz’ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Kağıthane İlçesi’ndeki Hasbahçe Semti’nde referandum çalışması yapan CHP’liler, saat 23.00 sıralarında müzik eşliğinde halay çekmeye başladı. Bu sırada, standın karşısına park eden bir motorsiklet farlarını söndürerek motorunu durdurdu. Bir süre halay çeken CHP’lileri izleyen sürücü, ardından motorsikletini yeniden çalıştırarak partililerin üzerine sürdü. Motorsikletin stand önünde halay çeken gruba çarpması sonucu 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

BİR MECZUBUN İŞİ

Olay yerinden kaçmaya çalışan sürücüyü yakalayan CHP’liler, ismi öğrenilemeyen motorsiklet sahibini polise teslim etti.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CHP Kağıthane İlçe Başkanı Fevzi Şit ise saldırıyı "Bir meczupun işine benziyor" şeklinde yorumladı.

AK PARTİLİLER ARAYARAK GEÇMİŞ OLSUN DEDİ

Fevzi Şit, "Olay duyulduktan sonra AKP’li Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç da aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. AKP’lilerin yaptığı araştırmaya göre, sürücünün kendileriyle bir irtibatı yok. Bunu AKP’liler de bize söyledi. Onlar da saldırıdan dolayı üzüntülüler. Biz de araştırma yaptırdık. Saldıran kişinin herhangi bir partiyle irtibatını bulamadık. Umarız bir meczupun işidir" dedi.
Saldırının duyulmasının ardından CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin’in kendisini Kırklareli’nden aradığını ve konuyla ilgili olarak bilgi aldığını da belirten Şit, "Kadın Kolları Başkanımız Sayın Figen Beyaz’ın tedavisi sürüyor. Bir an önce ayağa kaltıp aramıza katılmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı. Şit, yaralanan diğer üç kişinin ise ayakta tedavi edildiğini belirtti.Saldırganın ise polis tarafından gözaltına alındı.

.
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 18:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?