19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Reyting uğruna bu da oldu!

Reyting canavarı uğruna yapılan birbirinden ahlaksız programlara bu kez Amerika'dan bir tanesi daha eklendi.

Yapmayı planladığı "sapkın" televizyon programı yüzünden Avustralyalı yetkililerin ceza vermeye çalıştığı John Sissely, Amerika'ya gitti.

"Günah Şehri" Las Vegas'ta programının hazırlıklarına tekrar başlayan Sissely, bir genelevden canlı yayınlanacak açık artırmayla, gönüllü adaylarının bekaretini satışa çıkaracak.

Bir yıldan uzun süredir kendilerini kamera önünde satmaya hazır kadın ve erkek adaylar arayan Sissely, Bakire Meryem'in resminin üzerinde yazılı "Bakireler Aranıyor" posteriyle tepki çekmişti.

Her adaya 20 bin dolar ödeyeceğini söyleyen Sissely, açık artırma gelirinin yüzde 90'ını da adaya bırakacağını ve yüzde 10'unu da açık artırmanın düzenleneceği genelevin alacağını belirtti.

Programıyla ilgili en zor kısmın, adayların ailelerine haber verilmesi olduğunu söyleyen Sissely, ailelerin kendisinden nefret ettiklerini de itiraf ediyor.
Adaylardan, "Veronica" takma ismini kullanan 21 yaşındaki garson, ailesinin kendisine ateş püskürdüğünü söylüyor ve ekliyor:

"Teknik olarak bekaretimi para karşılığında sattığım için bu fahişelik olabilir ancak kesinlikle normal bir şey olmadığından, kendimi fahişe olmayacağıma ikna edebiliyorum"

Erkek adaylardan 20 yaşındaki "Alex", birisiyle tanışabilmek için programa başvurduğunu söylüyor.

"Ronan" takma adını kullanan aday da, doğru kızı beklemekten sıkıldığını ve her teklifi kabul edebileceğini belirtiyor.

"John" adındaki üçüncü aday da, en yüksek teklifi veren kadın ya da erkek teklif sahibiyle cinsel ilişkiye gireceğini söylüyor ve ekliyor, "Para kesinlikle teşvik ediyor ama ben daha çok yaşayacağım bu maceradan dolayı heyecanlanıyorum"

.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 11:52:00
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 11:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut akdivit IP: 85.104.104.xxx Tarih : 11.05.2010 15:00:20

kokmuş leşe doyun pislik üzerine olsun...