23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Rıza Efendi pankartı mahkemelik

Rıza Efendi pankartı nedeniyler para cezası verilen iki F.Bahçeli’den birisi, bu cezaya karşı itibar davası açmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş derbisinde maraton tribününde açılan “Rıza Efendiö pankartı mahkemelik oluyor. Emniyet güçlerinin, gazetelerde yayınlanan fotoğraflardan tespit edip, spor yasası gereği biner YTL para cezası verdiği iki Fenerbahçeli’den birisi, bu cezaya karşı itibar davası açmaya hazırlanıyor. Kimliğinin gizlenmesini isteyen taraftar, bu olay nedeniyle çalıştığı kurumda ciddi şekilde yıprandığını belirterek, “Pankarttaki yazıdan haberim yoktu. Tek suçum o pankarta dokunmaktı" diyerek mahkemeye başvuracağını açıkladı.
AA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 21:55:58
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 21:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denız bırlık IP: 85.96.19.xxx Tarih : 8.05.2005 09:54:49
olayları bu denlı duygu somurusu halıne getırmek,ıcındekı esprı nuktesını hıc gormemezlıkten gelmek,ıkı ayrı ulkem ınsanını karsı karsıya getırmek kımlere menfaat saglar bılemem ama bu derece kasıyıcı ve kıskırtıcı tavrı sıddetle kınıyorum.kapıcılar hep vardı,rızalarda hep var olacak.su unutulmamalıdır kı,fenerbahcelılık ve seyırcısı de cogalarak hep var olacak ustelık ıcınde rızalar kapıcılar her emekcı gruptan ınsan gruplarıyla..yolumuz bu olmamalı...