30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Rusya'da 'uzaylı' bulundu!

Rusya'da ormana ava giden bir kaç genç tarafından bulunan bir ceset izleyenleri hayrete düşürdü.

Klasik uzaylı tanımına uyan 35 santim boylarındaki yarı çürümüş cesedin görüntüleri "www.crimetime.ro" adlı internet sitesinde yayınlandı.

Ortaya çıkan görüntülerden sonra uzmanlardan bir açıklama gelmemesi ise kamuoyunun kafasında soru işaretlerine neden oldu.

Yüzlerce UFO görüntüsü basınla paylaşıldı

Öte yandan İngiltere Savunma Bakanlığı, arşivinde sakladığı yüzlerce UFO görüntüsünün bulunduğu binlerce dosyayı basınla paylaşmaya başladı.

8500 sayfalık bilgi koleksiyonunda bakanlık seviyesinde yapılan toplantılarda konuyla ilgili tartışmalar, İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri’nin gözlemleyerek rapor ettiği ilginç radar gözlemleri, çekilen ve tarif etmek için elle çizilen detaylı UFO resimleri ve bazı vatandaşların yaşadıkları kişisel tecrübeler en ince ayrıntısına kadar bulunuyor.

Yetkililer dosyaları paylaşırken topluma, “Bu tür gözlemlere artık farklı gözlerle bakıyoruz” mesajı verdi.

..
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 20:11:34
Güncelleme :19 Nisan 2011 Salı 20:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilimsel IP: 88.252.65.xxx Tarih : 19.04.2011 22:01:01

UFO olayı bir gerçektir ve bunun tasarımını yapanlarda geliştirdikleri araçlarla dünya ülkelerini yakından izlemek amacında olan Batı emperyalizminin başını çeken ABD'dir. Doğu emperyalizminin başını çekmeye çalışacak olan Rusya'da herhalde, meslektaşlarından aşağı kalmamak için birşeyler icat etmeye çalışacaktır.