19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Sabih Kanadoğlu'nun oğluda soyuldu

 İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, Yargıtay Onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu'nun oğlu Sinan Kanadoğlu'nun evinde temizlik yapan Ş.B. (46) kasada bulunan dolar, euro ve ziynet eşyalarını çaldığı iddiasıyla yakalandı.


Olay dün saat 10.00 sıralarında Mavişehir 2040 sokaktaki dairede meydana geldi. Polise başvuran Sinan Kanadoğlu, evdeki kasayı açık bulduğunu ve içerisinde bulunan 2800 dolar, 2559 Euro, ölen eşine ait pırlanta kolye, bilezik ve 15 cumhuriyet altınının çalındığını söyledi. Evde parmak izi çalışması yapan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, kasanın zorlama olmadan, anahtarıyla açıldığını ve hırsızlığı eve rahat girip çıkan birisinin yapmış olduğunu belirledi.


Sinan Kanadoğlu, polise en son eve sürekli temizliğe gelen Ş.B.'nin geldiğini söyledi. Polis, olayla ilgili Ş.B.'yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Zanlının evden çaldığı ve sattığı 2 bin YTL değerindeki pırlanta kolye elegeçirilirken diğer çalınanlar bulunamadı. Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgusu devam eden Ş.B., Kanadoğlu'nun evine sürekli temizlik amacıyla gittiğini, evdeki kasada para ve ziynet eşyasının bulunduğunu bildiğini, şeytana uyduğunu belirtip, ço pişman olduğunu söyledi.

Ş.B., çaldığı para ve diğer ziynet eşyalarını kızının düğünü için harcadığını vurguladı. Zanlı Ş.B., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 14:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?