18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Saddam Hüseyin'den kızına mesaj

Kızılhaç, devrik Irak lideri Saddam Hüseyin'den Ürdün'de yaşayan büyük kızı Raghad'a mesaj götürecek.
Kızılhaç temsilcilerinin Raghad Saddam Hüseyin'le temasa geçerek kendisine babasından bir mesaj getireceklerini bildirdikleri kaydedildi. Raghad'a yakın kaynaklar, mesajın 24 saatte yerine ulaşacağının tahmin edildiğini ifade etti. Raghad'ın da ABD tarafından esir edilen babasına, yine Kızılhaç aracılığıyla bir cevap mesajı göndereceği bildirildi.
Ürdün'deki Kızılhaç Sözcüsü Moin Qassis de, Saddam'ın mesajının yakın bir zamanda ailesine ulaştırılacağını doğruladı. Sözcü, mesajın 21 Şubat'ta Saddam Hüseyin tarafından yazılarak Kızılhaç temsilcilerine teslim edildiğini kaydetti.
Raghad ve kızkardeşi, 9 çocuklarıyla beraber 31 Aralık'tan itibaren "Ürdün'e iltica" peşinde koşuyor.
AMMAN -İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2004 Pazartesi 02:40:00
Güncelleme :1 Mart 2004 Pazartesi 05:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEDİRHAN MEN IP: 85.106.153.xxx Tarih : 1.07.2007 15:40:22
birgün saddamı yönetiminden ötürü indirenler saddamın gaddar yönetiminden değil ırakın petrolleri içindir. saddamıda bahane göstererek ıraka savş açtılar olan ırak halkına oldu. ırak milleti size sesleniyorum bir yöneticiniz gaddar da olsa ya uzlaşın yada kendiniz düşürün bir başkasına düşürtmeyin bu amerika,ingiltere gibi devlet olursa IRAK MİLLRTİNE YEMİN EDERİM IRAK ARAPTIR ARAP KALACAK IRAK NE AMERİKA İNGİLTEREYE YAR OLACAK NEDE TALABANİYE NEDE BARZANİYE BARZANİNİN ADINDA MEYMENET YOK`Kİ ARAPÇADAN DOMUZ DEMEKTİR (BARAZ) BARAZLARDAN BİR MİLLET OLMAZ OLAMAZ OLMAYACAKTA.