18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Sağlık Bakanlığı personel alacak

Sağlık Bakanlığı’nın ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarına göre, uzman, uzman tabip, tabip, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa, yeniden, açıktan ve naklen kura ile atama yapılacak. Atama kurası 25 Mart’ta gerçekleştirilecek.


Kuraya, Sağlık Bakanlığı kadrosunda eğitimlerini tamamlamadan pratisyen tabip olarak atanmak isteyen asistanlar; bakanlığın kadrosunda olup tıp fakültesini bitirip pratisyen hekim olarak atanmak isteyenler; yan dal ihtisasını tamamlamış olan uzman tabipler; 18 Mart 2005 tarihi itibariyle kamu kurum ve kuruluşunda çalışmayan uzman (T.U.T.G.), uzman tabip, diş tabibi ve eczacılar ile Bakanlığın Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden ihtisasını alan uzman tabipler girebilecekler.

KURALARDA UYGULANACAK ESASLAR


Kura başvuruları, “http://personel.saglik.gov.tr/pbs” internet adresine yapılacak. Yarın başlayacak başvurular, 15 Mart Salı günü saat 17.00’de sona erecek.

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden 18 Ocak 2005 tarihinden önce uzmanlığını alanlar kuraya başvurabilecekler. Bu durumda olanlardan kuraya başvurmayanlar, tercihlerine yerleştirilemeyenler veya başvurusu iptal edilenler Sağlık Bakanlığı’nca resen atanacaklar.


AA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2005 Pazar 16:25:33
Güncelleme :7 Mart 2005 Pazartesi 00:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?