20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Şampiyonluk kadar değerli’

Maç sonrası büyük sevinç yaşayan Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter seyircilere ve oyuncularına teşekkür etti, “Bu galibiyet şampiyonluk kadar önemli” dedi

Ezeli rakibi Galatasaray’ı eksiklere ve hafta boyunca yaşadığı sıkıntılara rağmen devirmeyi başaran Beşiktaş Cola Turka’da Basketbol Şubesi Koordinatörü Hasan Bozkurter, galibiyetin şampiyonluk kadar değerli olduğunu söyledi. Seyircilere ve oyuncularına teşekkür eden Bozkurter, “Türk gençleri fırsat bulduklarında neler yapabileceklerini bugün gösterdiler. Bizim 5 tane Türk oyuncumuz, bugün sahaya yüreklerini koydu ve camiamıza böyle büyük bir zafer yaşattı” diye konuştu.
Galatasaray Cafe Crown Coachu Murat Özyer ise, rakiplerini tebrik ederek, “Beşiktaş bizden daha çok mücadele etti. İyi savunma yaptığımız anlarda da hücumda çok düşük yüzdeyle oynadık. Bazı eksiklerimiz var. Ancak bu formayı giyen herkes sahada her şeyini vermeli. Eksiklerin arkasına sığınma hakkı olan bir camiada değiliz” dedi.

Seyirci sahip çıktı
Öte yandan Beşiktaş seyircisi bu sezon ilk kez Akatlar’ı doldurmayı başardı. 3 aydır maaş alamayan ve bu yüzden hafta boyunca doğru dürüst idman yapamayan oyuncularına büyük destek veren siyah-beyazlı seyirciler galibiyette önemli rol oynadı. Beşiktaş seyircisi maç sonrasında ise bir süre Yıldırım Demirören’i protesto etti.

milliyet
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 12:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?