19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Sanal aşk kanlı dehşete dönüştü!

İnternette tanıştığı kadının fotoğrafını cebinde unutan adam karısının "bu kim?" sorusuna kızıp talihsiz kadının boğazını kesti.

İddiaya göre Fayans ustası H.A. (33) internette bir arkadaşlık sitesinde bir kadın ile tanıştı. H.A., kadının kendisine gönderdiği fotoğrafı cebinde unuttu. Eşi Z.A. (30)'nın fotoğrafı görüp "bu kim?" demesine sinirlenen öfkeli koca talihsiz kadını konuşmak için dışarı çıkarttı.

Yolda, eline aldığı bıçağı eşine gösteren H.A, "ya sen beni öldür, ya da ben seni öldüreyim' diyerek elindeki bıçakla eşini boğazından yaraladı. Üzerindeki gömleğini çıkaran öfkeli koca, eşinin boğazına gömlekle tampon yaparak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getirdi. Zanlı daha sonra Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

8 ve 3 yaşında 2 çocuğu bulunan anne Z.A. hemen ameliyata alındı. Z.A'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı verdiği ilk ifadesinde; bir süre önce internetten bir kadınla tanıştığını ve eşinin bunu öğrendikten sonra sürekli kendisine sormasından dolayı tartıştıklarını söyledi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 11:34:02
Güncelleme :27 Haziran 2008 Cuma 11:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?