27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Sandık başkanına ayı saldırdı!

Erzurum’un Pazaryolu ilçesine bağlı Kılıççı köyünde sandık başkanı olan imam Özer Bakır, komşu köydeki babasını ziyaretten dönerken bir ayının saldırısında hayatını kaybetti.

Olay bugün sabah saatlerinde Pazaryolu ilçesinde meydana geldi. Çatakbahçe köyünde oturan babasını bayram ziyaretine giden bir çocuk babası 29 yaşındaki Özer Bakır, sabah namazını kıldıktan sonra sandık başkanı olduğu Kılıççı köyüne gitmek için yaya olarak yola çıktı.

Çoruh Nahri yakınındaki ormanlık alanda yürüyen Özer Bakır, bir ayının saldırısına uğradı. İmam Bakır’ın görevine gelmemesi üzerine yetkililer, ziyarete gittiği babasının köyünden durumu sordular. İmamın sabah namazından sonra yürüyerek yola çıktığının belirtilmesi üzerine her iki köy halkı jandarma ile birlikte arama çalışmasına başladı. Komşu olan iki köyün ortasında Özer Bakır’ın ayı tarafından parçalanmış ceseti bulundu.

İmam Özer Bakır’ın cenazesi otopsi için Pazaryolu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Özer Bakır’ın ölümü ile ilgili soruşturma çok yönle olarak sürdürülüyor.

Hanifi Boz - DHA - Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 16:17:59
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 16:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?