22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Sansürsüz.com'dan 5. yaşında veda

Türkiye'nin saygın haber sitelerinden Sansursuz.com, 5. yılında okurlarına veda ediyor. Sansürsüz, yoluna köşe yazıları ile devam edecek.  İşte www.sansursuz.com'un veda yazısı:

Bugün beş yaşına giren Sansürsüz, tek sesli, at gözlüklü, tek sözlü “egemen” medayaya karşı "bireysel" sorumlulukla bir mücadele olarak açtı gözlerini sanal dünyaya.

Amacımız ilkeli ve evrensel habercilik için bir nefes borusu yaratabilmekti; zira Türk medyasında bu tür gazetecilik yaptıkları için artık kendilerini kamusal alanda ifade etme şansı bulamayan ufak bir gazeteci grubu için sanal bir yolculuktu Sansürsüz.

Beş yıl içinde zaman zaman maddi-manevi sıkıntılardan dolayı “nasıl devam ettireceğiz Sansürsüz’ü?” diye çok düşündüysek de her gün artan okuyucu sayısı ve desteği çoğu endişeyi unutturdu bize. Ancak beş yılı arkada bırakırken Sansürsüz maddi sıkıntılardan dolayı en azından bir süreliğine artık günlük bir haber sitesi olmaktan vazgeçmek zorunda kalıyor ne yazık ki. Bundan sonra Sansürsüz.com sadece yazarlar bölümü odaklı bir site olacak.

Bağımsız ve doğru haber ilkesinin egemen medyada yaygınlaşabilmesi için siz Sansürsüz okuyucularını katılımcı, duyarlı ve sorumlu okur olmaya çağırmış, Sansürsüz’ü biz, doğurduk siz okuyucular büyütün diye de eklemiştik her sene Sansürsüz yaşgünü yazılarında… Bugün de yine aynı çağrımızı sürdürüyoruz!

KENTHABER
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 15:24:31
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 18:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?