29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Santos'tan hayat öpücüğü

Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u Andre Santos'un duraklama dakikalarında attığı golle 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şürü Saracoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırladı. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçta galibiyeti getiren gol 90+4. dakikada Andre Santos kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 67'ye yükselterek maç fazlasıyla zirvenin sahibi oldu. 49 puanda kalan konuk takım ise 4. sırada yer aldı.

15 SARI KART 1 KIRMIZI KART ÇIKTI

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek maç boyunca toplam 15 kez sarı kartına başvururken 1 kez de kırmızı kart gösterdi. Çift sarı kart gören Gaziantepsporlu oyuncu Murat Ceylan kırmızı kartla oyundan atılan oyuncu oldu.

KADIKÖY'Ü İNLETEN ÇIĞLIK

Karşılaşmasının 47. dakikasında Lugano'nun, Brezilyalı oyuncu Wagner'e yaptığı sert hareket, Brezilyalı oyuncunun uzun süre kıvranmasına neden oldu.

İki oyuncunun mücadelesinde Wagner yerde kaldı. Hakemin faul kararına sinirlenen Uruguaylı oyuncu, Wagner'in yanından geçerken ayağına bastı. Lugano'nun bu hareketi Wagner'in bir süre yerde acı ile kıvranmasına neden oldu. Hakem Hüseyin Göçek de bu hareketi sonrasında Lugano'ya sarı kart gösterdi.

SEMİH SAÇ BAŞ YOLDURDU

Yüksek tempoda oynanan maçın 37. dakikada Caner sol kanatta rakibinden topu kazanarak içeri ortaladı. Kaleciyi de geçen top Semih'e geldi. Tecrübeli oyuncu boş kaleye topu göndermek yerine en zor olanını yaptı ve topu auta gönderdi. Pozisyon sonrasında Fenerbahçe yedek kulübesi ve tribünler adeta çıldırdı.

...
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 21:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?