18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Sarıgül: Amaç başarımı engellemek

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Şişli’deki kaçak yapılaşma ve rüşvet" iddialarını siyasetteki başarısını engellemeye yönelik girişim olarak nitelendirdi.

Sarıgül, yaptığı yazılı açıklamada, Şişli’de 6 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve bu süre içinde belediyenin kendi talepleriyle gelen mülkiye müfettişlerince denetlenerek her defasında aklandığını ifade ederek, "Bu anlamda yurttaşlara verilemeyecek hiçbir hesabım yoktur. Ancak çeşitli yurt gezilerine çıktığım ve yurttaşların bize karşı sempatisinin arttığı son dönemde, rutin bir incelemenin daha yargıya intikal etmeden, herhangi bir dava açılmadan, böylesi ağır iddia ve ithamlarla kamuoyunun gündemine taşınmasını oldukça anlamlı buluyorum.

Belli ki siyasette ve hizmette yakaladığımız başarı, birilerini rahatsız ediyor. Bu başarıya gölge düşürmek isteyenler, beni ve çalışma arkadaşlarımı yıpratmak için çeşitli entrikalara başvuruyor, senaryolar yazıyorlar. Ancak bu oyunlar sonuç vermeyecek" dedi.

Şişli Belediyesi’nin tüm birimleri ve burada yapılan tüm işlemlerin yurttaşların denetimine açık olduğunu belirten Sarıgül, kamuoyunun hakkımızdaki gerçekdışı iddialar karşısında duyarlı ve sağduyulu olacağına inandığını dile getirdi.


Kaynak : Anadolu Ajansı
İSTANBUL
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2004 Pazar 17:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?