17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Sarıgül: Beni yıldıramayacaklar

Ankara - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hakkındaki iddiaları reddederek, "Beni şantajlarla, tehditlerle yıldıramayacaklar. CHP yönetimi, Sarıgül’ü yok etmeyi asla ve asla başaramayacak" dedi.

Sarıgül, CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın, Şişli Belediyesi’ndeki imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) raporunu açıklamasının ardından, parti genel merkezinin karşısında bulunan Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Baykal’ın son yerel seçimler öncesinde kendisine övgüler yağdırarak, diğer adaylara örnek gösterdiğini anlatan Sarıgül, "CHP yönetiminin benimle ilgili komisyon kurması son derece hazindir ve utanç vericidir" dedi.

CHP’nin bayrağını yükseltmek için ülkenin dört yanını dolaştığını dile getiren Sarıgül, şunları söyledi:

"CHP yönetimi Sarıgül’ü yok etmeyi ve silmeyi asla ve asla başaramayacaktır. Halkın gönlündeki CHP’nin tabanından gelen değişim ve yenileşme adına binlerce Sarıgül, Türkiye’nin her tarafında açacaktır."

Hakkındaki raporu görmeden basının karşısına çıktığını belirten Sarıgül, "Göğsümü gere gere, ayağımı vura vura halkımızın desteğiyle geleceğim. Deniz Baykal’ın ne kadar şerefi varsa, Sarıgül’ün şerefi ondan ağırdır. Beni durduramazlar" dedi.

ANKARA - AA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 16:42:21
Güncelleme :16 Kasım 2004 Salı 16:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?