18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Sarıgül'den televole tepkisi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye'yi yok etmek isteyenlerin işe ahlaki değerleri yok ederek başladıklarını belirterek, "Allah bir gün imkan verirse televole kültürü yerine Mevlana ve Atatürk kültürünü getireceğim" dedi.

Sinop'un Dikmen İlçesi'nde düzenlenen şenliklere katılan Mustafa Sarıgül, burada halkın yoğun tezahüratıyla karşılandı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Sarıgül, "Çağdaş demokrasiyi yeterince savunamayan, koltuğunu korumak için her türlü tedbiri alan ve şahsi çıkarlarını korumak için yaşayanlara sesleniyorum. Burası er meydanı. Er meydanında ancak yiğitler olur. Er meydanından hiçbir zaman kaçmak yok" diye konuştu.

Güreşleri heyecanla izleyen Sarıgül, televole kültürünü de eleştirerek, "Bir ülkeyi yok etmek isteyenler, çoluğumuzun çocuğumuzun ahlaki değerlerini yok ederler. Bugün televizyonlarda sadece 'Şahane Pazar'ı, televole programlarını görüyoruz. Antalya'da bilmem ne gece kulübünde şöyle olmuş, şu kadar içki içilmiş, şu elbise giyilmiş, 10 puan 5 puan. Allah bir gün bana imkan verirse, televole kültürü yerine Mevlana kültürü ve Atatürk kültürünü getireceğim" şeklinde konuştu.

Sarıgül festivale katılanlara, kendisinin sorulması halinde, "Sarıgül hiçbir zaman şerrin adamı olmadı, hayrın adamı olmaya özen gösterdi" demelerini isteyerek, "Allah sizi de beni de hayır yoldan ayırmasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 19:31:57
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 15:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?