25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Sarıkamış'ta feci kaza!

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Kars'tan Erzurum'a giden yolcu otobüsü Karakurt yakınlarında karşı yönden gelen kamyon ile çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 6'sı Erzurum'a sevk edilirken, diğer yaralılar Sarıkamış ve Kars Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 12:19:45
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 12:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haso yılmaz IP: 88.224.211.xxx Tarih : 10.07.2010 23:42:05

selam lar ben sarıkamışlıyım kazaya çok üzüldük ölenlere alahtan rahmet yaralılara acil şifalr dilerim ogün kaza günü bu otobüs sarıkamış yol yapımı olan yerde aynı hatayı banada yaptı yoldan attı beni daha sonra peşinde giderken 3 sefer araba yolda aşırı surattan devrilme tehlikesi geçirdi  inanın sarıkmaışlı olna bu şoförden tüm taksiciler ve esnafta şikayetçiydi metro turizmde böyle şöfor olmasıda metronun ayıbı ben bu yorumu şunu için yazıyorum ne olcak şimdi ölenler yaralananlar ve o zavallı kamyoncunun hali otobus şoförüne acımıyorum kamyon şöforu ta yoldan kaçmış kendini kurtarmak için genede kurtaramamış yolculardan akrabalarım vardı hatalı sollma yaptı ama nasıl mahkemede söyleriz diyorlar   daha önceden de otobusçüyü uyardıkları halde yolcular bekliyor acele etmesi gerektiğini söyleyerek aşırı bir şekilde surat yaptı diyorlar ne diyelim hak yerini bulur inşallah