19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Satanistler mi yaptı?

Bartın'da satanist paniği

Bartın'da, kedi yavrusunun başı kesilerek çöp konteynırının yanına atıldı. Mahalle sakinleri kedinin kafasının satanistler tarafından kesileceğinden şüphelenirken, Belediye ekipleri kesilmiş kedi kafasını özel bir poşete koyarak çöp konteynırının yanından aldı.

Bartın Hacı Balık Sokak'ta meydana gelen olayda, mahalleliler çöp konteynırının yanında kedi yavrusunun kesilmiş başını buldu.

Kesik kedi başı bulan mahalleliler, bu olayı satanistlerin yapabileceğinden şüphelendi. Kedinin gövdesi çöp konteynırının içinde ve çevresinde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Mahalleliler, Belediye ekiplerine durumu haber verdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri kesik kedi başını özel bir poşete koyarak araca aldı.

Yavru kedinin kesilmiş başının belediye ekipleri tarafından alınmasının ardından çöp konteynırının yanına gelen iki kedi adeta ağıt yaktı. Ağlamaklı sesler çıkartan kediler, uzun süre çevrede yavrularını aradı.


 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 09:48:25
Güncelleme :12 Haziran 2009 Cuma 10:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.234.xxx Tarih : 12.06.2009 20:44:10

halk olarak kendimizden sorumluluğu atmak için elimizden geleni yapıyoruz  kızlar okumaz en geç 14 ünde evlendirilir karşı gelen katledilir töresine  kızın biri karşı çıktı satanis oldu çünkü anne baba toplum kendilerinde kabahat bulmak istemiyorlar dosdoğru insanlarız   toplumuz  ve dini inanışlarımızda  bizi destekliyor ya birazda kabahati kendimizde bulalım çocuklarımızı sokaklara bırakıyoruz gece geç saatlere kadar her türlü pislik bu gece saatlerinde oluyor asıl şeytanlar geceleri gezip çocuklarımızın aklını çeliyor zaptedin bakalım çocuklarınız ama yok çok zor değil mi ona buna satanis demek daha kolay