31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Satılık kaptanlar!

Kampta yumruk yumruğa kavga eden Üzülmez ve Toraman için yönetim dün toplandı ve iki futbolcuyu da satış listesine koydu. Beşiktaşlı oyunculara ayrıca 150'şer bin YTL ceza kesildi..

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya kampında, yumruk yumruğa kavga ederek kadro dışı kalan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, satış listesine konuldu. Yönetimin, başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı dünkü İcra Kurulu toplantısında kamp disiplinini bozan ve menajer Sinan Engin'in barıştırma çabalarına olumsuz yanıt veren iki futbolcunun durumunu masaya yatırdı. Engin'in iki oyuncuyla ilgili verdiği raporu inceleyen yönetim, Toraman ve Üzülmez'in satış listesine konulmasına karar verdi. İki futbolcu için Beşiktaş bonservis bedellerini ise belirlemedi. Fakat Toraman için Beşiktaş'ın en az 2 milyon euro bonservis bedeli belirleyeceği, Üzülmez için ise rakamın daha makul bir seviyede olacağı öğrenildi.

150'ŞER BİN YTL CEZA
Beşiktaş yönetimi ayrıca iki kaptana 150'şer bin YTL para cezası kesti. Kulüpten yapılan resmi açıklama ise şöyle: "Yönetim Kurulumuz daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir." Olayla ilgili olarak dün ilk kez konuşan Ertuğrul Sağlam, "Bizi derinden yaralamış, çok üzmüştür. Yönetim gerekli cezayı verdi" yorumunu yaptı.

TORAMAN'A G.SARAY TALİP
Yönetimin kararı sonrası gözler Toraman ve Üzülmez'e talip takımlara çevrildi. Toraman'a ilk Konyaspor talip oldu. Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, "Toraman'ı istiyorum. Bonservisini açıklasınlar" dedi. Galatasaray'ın da Toraman ile ilgilendiği ve karar sonrası Beşiktaş ile irtibata geçtiği öğrenildi. Üzülmez'e ise Trabzon ve Ankara'nın talip olduğu öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 03:00:21
Güncelleme :9 Temmuz 2008 Çarşamba 03:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?