18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Savcı'dan Vatan'a kaset davası

Uzan Grubu'na ait İmar Bankası soruşturmasını yürüten Şişli Cumhuriyet Savcılığı, bugüne kadar bazı gazetelerde yayınlanan ''kaset'' haberleriyle ilgili olarak dava açmaya hazırlanıyor.
     
     Bugüne kadar gazetelerde yayınlanan ''kaset'' haberlerini dün yalanlayan ve bu haberlerin ''uydurmaca'' olduğunu açıklayan Şişli Cumhuriyet Savcılığı, bu haberlerle ilgili olarak dava açma kararı aldı.
     
     İmar Bankası soruşturması kapsamında çalışmalarını titizlikle uygulayan ve dışarı bilgi sızmamasına özen gösteren Savcılık, dün Vatan Gazetesi'nde yayınlanan ''kaset'' haberiyle ilgili olarak, gazeteye 30 milyar liralık dava açacak.
     
     Savcılık, soruşturma kapsamında kasetler ele geçtiğine dikkat çekerken, ancak kasetlerin halen incelemede olduğunu ve içeriklerinin kesinleşmediğini bildiriyor.
     
     Vatan Gazetesi'nde dün ''Uzanlar'ın kasasından 24 Doğan kasedi çıktı'' başlıklı, ''Kasetlerde Doğan Grubu yöneticilerinin telefon görüşmeleri var. Uzanlar ayrıca çok sayıda bürokrat ve hakimi de dinlemiş'' spotuyla verilen haber nedeniyle gazeteye dava açma kararı aldı.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2003 Perşembe 15:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?