20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Sayın Başbakan'a mahcubum!

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, "Sayın Başbakan'a karşı mahcubum. Çünkü, bize vermek istediği arazi konusunda ona karşı mahcubum, o konu içimde bir yaradır" dedi.

Rektör Parlak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile son derece güzel bir diyalogu olduğunu belirterek, 4 yıllık görevi sırasında içinde ukde olarak kalan tek şeyin Başbakan Erdoğan'ın Olimpiyat Stadı yanında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi için üniversiteye tahsis etmek istediği büyük arazinin fakülte yönetim kurulunca reddedilmesinden kaynaklandığını
ifade etti.

Prof. Dr. Parlak, "Sayın Başbakanı severim sayarım, Tıp Fakültesi dekanlığımdan itibaren bana çok büyük destek verdi. Ama bize vermek istediği arazi konusunda ona karşı mahcubum, o konu içimde bir yaradır. Bazen Sayın Başbakanı gördüğümde bu mahcubiyetten dolayı ona görünmek bile istemem. O araziyi alsaydık tıp fakültesini tıp üniversitesine dönüştürecektik. Çok da güzel olacaktı, ama bizden kaynaklanan nedenlerle olmadı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 11:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.228.171.xxx Tarih : 12.12.2008 17:11:48

Eeee bundan ne anlamamız gerekiyor şimdi,seçim yakındır(rektörlük),oy avcılığı mı yapılmak isteniyor,teknik adı takiyyedir bunun.