22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

SEAT'tan yılın son fırsatı kampanyası!

Doğuş Otomotiv-SEAT, Aralık ayı sonuna kadar sürecek ve peşin alımlarda 6 bin YTL' ye varan avantajlar sunan satış kampanyasıyla dikkat çekiyor.



SEAT Ibiza, Cordoba, Altea, Altea XL ve Toledo'nun yanı sıra, markanın kompakt sınıftaki başarılı temsilcisi Leon modeli için de geçerli olan kampanya kapsamında, VDF desteğiyle sunulan 10.000 YTL için yüzde 1.49' dan başlayan kredi faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri de ön plana çıkıyor.

Volkswagen kanatları altında yer alan İspanyol üretici SEAT'ın ülkemizdeki temsilcisi Doğuş Otomotiv-SEAT, Aralık ayı sonuna kadar sürecek olan ve çok önemli avantajlar sunan satış kampanyasıyla, çok özel koşullarla SEAT sahibi olmayı kolaylaştırıyor.



Peşin alımlarda 6 bin YTL'ye varan indirimlerin sunulduğu kampanya kapsamında ayrıca VDF desteğiyle 10.000 YTL için yüzde 1.49' dan başlayan kredi faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri avantajları da yer alıyor. Kampanya kapsamında SEAT Ibiza modeli 23 bin 560 YTL, SEAT Cordoba modeli ise 24 bin 80 YTL'den başlayan tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim liste fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Markanın kompakt sınıftaki temsilcisi Leon modeli 30 bin 950 YTL, Altea modeli ise 34 bin 150 YTL'den başlayan tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim liste fiyatlarıyla dikkat çekiyor. SEAT'ın yeni kompakt MPV'si Altea XL'in 35 bin 150 YTL'den satışa sunulduğu kampanyada, ayrıca sıradışı tasarımlı ve geniş ailelere hitap eden Toledo modeli ise 39 bin 225 YTL'lik tavsiye edilen peşin indirimli başlangıç liste fiyatıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca SEAT ürün yelpazesinin en güçlü modeli olan 240 hp'lik Leon Cupra ise, yine Aralık ayı sonuna kadar 33.500 Euro'luk tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatına satın alınabilecek.

Bununla birlikte yine kampanya süresince firmalar adına minumum 3 adetlik Ibiza ve/veya Cordoba 1.4 lt TDI Stylance alımlarında ise, 15 bin 600 Euro'dan başlayan çok özel tavsiye edilen anahtar teslim filo fiyatı uygulaması yapılıyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 04:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?